MUSIKA TALDEAK

  • GOZATEGI

    GOZATEGI
    Gozategi 1992.urtean sortutako euskal herriko trikiti doinuez osaturiko musika taldea da.
    Hainbat urtez Orioko taldea honako diska hauek kaleratzen hasi ziren.
    1-Gozategi (1995)
    2-Ainhoa (1996)
    3-Kalanbreak (1998)
    4-Egunon (2000)
    5-Goztg.com (2006)*Laukote izatera heldu ziren taldekide batek taldea utzi baitzuen.
    6-Bizi-Bizirik (2010)
    7-All Stars 1992-2012 (2012)
    8-Zuzenean 25 urte (2017)
    9-G Puntua (2018)
    https://youtu.be/bu4k2B2bKv0
  • GATIBU

    GATIBU
    GATIBU Bizkaiako (Gernika-Lumo) aldeko rock musika taldea da 2000.urtean sortua.
    Alex Sardui da Gatibu taldeko abeslaria
    Honako 9 diskak osatzen du Gatibu taldea:
    1-Zoramena (2002)
    2-Disko Infernu (2005)
    3-Laino Guztien Gainetik,Sasi Guztien Azpitik (2008)
    4-Zuzenan Bizitzeko Gogoa (2010)
    5-Zazpi Kantoietan (2012)
    6-Euritan Dantzan (2014)
    7-Aske Maitte, Aske bizi (2016)
    8-Azken Indioak (2018)
    9-Musikak Salbatuko Gaitu (2020)
    https://youtu.be/Nc793ITny2g
  • ETS (EN TOL SARMIENTO)

    ETS (EN TOL SARMIENTO)
    En Tol Sarmiento Lekora (Araba Errioxa) 2005.urtean sortu zen.
    Euskal Herriko ska-rock musika taldea da.
    honako disko hauek sortu dituzte:
    1-Vendimia Selecioanada (2008)
    2-Hacia La Luna (2012)
    3-Zure Mundua (2014)
    4-Beldurrik Ez (2015)
    5-Ametsetan (2017)
    6-Aukera Berriak (2019)
    7- Egingo Dugu Eztanda (2020) *ABESTIA*
    https://youtu.be/FL4nFUDXRIY
  • KUPELA

    KUPELA
    Kupela 2006.sortutako eskualdeko trikiti eta pandero musika taldea da.
    Honako diskografiak kaleratu zituzten:
    1-Gau Giro (2006)
    2-Pagotxa (2008)
    3-Arriskua Maite (2010)
    4-Gailurrak Ikutuz (2012)
    5-Eutsi Goiari (2014)
    https://youtu.be/LpwAkEphYZA
  • HUNTZA

    HUNTZA
    HUNTZA 2014an Bilbon sortutako trikiti,pop eta ska osaturiko euskal musika taldea da.
    6 gipuzkoarrek osatzen dute HUNTZA.
    Honako 5 diska dituzte:
    1-Ertzetatik (2016.urtea)
    2-Lumak (2017.urtea)
    3-Lasai,Lasai (2018)
    4-Xilema (2018)
    5-Ezin Ezer Espero (2021)
    https://youtu.be/EA8E8jWkxX8
  • NOGEN

    NOGEN
    NOGEN 2016an sortutako talde folk-pop boskote donostiarrak dira
    Azken 3 urte hauetan lan berriak aurkeztu dituzte aurkezpen kontzertuetan
    Esate Baterako 2017,2018,eta 2020.urteetan.
    2017ko Maiatza eta Ekainean LYS izeneko diska kaleratu zuten Donostiako Muir Estudioan.
    2018ko Otsaila eta Maiatzean LIV TIL DODEN izeneko diska kaleratu zuten Usurbilgo Haritz Arregi estudioan.
    2020.urtea amaieran UNDER ALT izeneko diska aurkeztu zuten Abenduan,
    https://youtu.be/jYH7Rfy3S3Y
  • BULEGO

    BULEGO
    BULEGO taldea Urtarrillean lehen pausoak ematen hasi zen
    Pop dantzagarria eta energia positiboz beteriko boskote Azkoitiarrak dira.
    Aurrez Moonlight eta Passepartout taldeetan aritutako kideak ziren
    2020ko Maiatzean bi EP osaturiko diskak sortu zituzten.
    Honako 3 diska kaleratu dituzte:
    1-BULEGO (BULEGO)
    2-BULEGO (ILUN DAGOEN ARREN)
    3-BULEGO *(ERDIAN ORAINA) * iraupen luzeko lehen diska berria 2021eko Abenduaren 3an aurkeztu zuten Durangoko Azokan.
    https://youtu.be/hh4fJP5lnEQ
  • ZETAK

    ZETAK
    ZETAK 2019.urteko Azaroaren 18an sorturiko euskal musika pop-elektroniko taldea da
    Pello Reparaz 11 urtez Vendetta taldean egon zen baina pena handiz (2007-2018an) desegin zen.
    2 diskaz osatuta dago
    1-ZETAK (2019)
    2-Zeinen Ederra Izango Den (2020)
    https://youtu.be/8-N6K9H9SMk
  • CHILL MAFIA

    CHILL MAFIA
    Chil Mafia Iruña (Nafarroa),euskal trap musika taldea da.
    2021.urtean Gazte Arruntaren Koplak abestia ezaguna egin zen Euskal Herrian Oskorri taldearen bertsio ezaguna zena.
    Diska bakarra daukate kaleratuta:
    Ezorregatik X berpizkundea (2021)
    https://youtu.be/65sgpHxxpH0