Destacada república

Segona República (1931-1939)

 • Republica d'esquerres (1931-1933)

  Republica d'esquerres (1931-1933)
  El meu besavi amb la meva besàvia es dedicaven a vendre fruites, verdures i alfareria en els mercats dels carrers, el meu besavi era d'esquerres.
 • República de dretes (1933-1936)

  Uns anys després va néixer el meu avi, en aquest llavors havien molts d'esquerres i dretes, a Benlloch, ja que la nostra família era d'esquerres, van tancar al meu besavi en una presó de Benicarló.
 • Segona Guerra Mundial (1939-1945)

  Espanya s'estava reconstruint ja que acabava la Guerra Civil, per això no col·laboro molt amb la Segona Guerra Mundial, Franco tenia molta amistat amb Hitler i Mussolini per això enviament algunes tropes a la guerra.
 • dictadura de Franco (1939-1975)

  Tots tenien seguretat social, ja que només el meu avi pagant-ho ia tota la família aconseguia la seguretat social, a les deu era el toc de queda, el meu avi va criar al meu pare i el meu tio treballant en les terres dels meus besavis, però a l'fnanl van optar per muntar-se una peixateria.
 • Transició Democràtica (1975-1982)

  Va haver-hi més llibertat, però també hi va haver molt libertinaje.No tenien prohibicions, hi va haver referèndum i es vot per la democràcia. Va neixer la meva mare.
 • La Guerra Freda (1947-1991)

  Quan es va acabar la Segona Guerra Mundial, van deixar anar al meu besavi.
  Tenia més afiliacion amb l'URSS perquè era d'esquerres i comunistes. El meu avi tenia en aquest llavors 55 anys i el meu pare tenia 19 anys, la meva mare tenia 16 anys, i el meu pare es va muntar un bar ja que va començar a treballar en el 1986, el meu pare tenia aquest treball però continuava ajudant als meus avis a la peixateria que es van muntar.
 • Regnat de Joan Carles I (1975-2014)

  Es va començar a craer els partits politicscom en les republiques,a l'any 2004 vaig neixer, quan vaig tindre 4 anys la meva germana es va casar , al 2011 va morir la meva avia per part del pare per cancer.
 • Regnat de Felip VI (2014-act)

  El meu tiet per part de mare va morir , dos anys despres me'n vaig a Brasil amb la meva mare , i la meva mare es separa del meu pare i torna tres anys despres amb el meu padrastre, tornem a Espanya.
 • Catalunya, Comunitat Autònoma (1979-act)

  Ens anem a Reus per estar mes temps amb la meva germana, aquests tres mesos es van tornar tres anys estudiant a Reus. La meva germana aquest any per fi , esta embarasada.I la meva avia per part de la meva mare, segueix vivint a la selva amazònica.