Bztnlhph

Спартакіада шкіл Ленінського району, 2012-2013 н.р.

  • Положення про Спартакіаду шкіл Ленінського району

    Положення про Спартакіаду шкіл Ленінського району
  • Period: to

    Навчальний рік

  • Настільний теніс, районні змагання

    Настільний теніс, районні змагання
    Спартакіада шкіл Ленінського району розпочалася змаганнями з настільного тенісу. Всі команди було розподілено на 4 підгрупи, переможці яких виборювали звання найсильнішої команди малої ракетки. Перше місце посіла команда школи №59, другі - школа №89, треті - школа №109. Загальні підсумки
  • Шашки

    Шашки
    8 листопада в школах №86 (І група) та №104 (ІІ група) відбулися змагання з шашок. Гімназія №31 залишила за собою звання найсильнішої, набравши 10 очок з 10 можливих. Юна команда школи №86 впевнено посіла ІІ місце, третіми стали учні Колегіуму "Елінт". У другій групі переможець змінився. Учні 73 школи посіли І місце, другими стали учні школи №30, минулорічні чемпіони, треті - школа №104. Загальні підсумки змагань.
  • Олімпіада, ІІ тур

    Олімпіада, ІІ тур
    11 листопада у Ленінському районі відбулася щорічна олімпіада з фізичної культури. Гідні виступи на змаганнях продемонструвало багато учасників, але найбільш рівні та високі показники на всіх етапах показали учні гімназій №50 та 31, шкіл 59 та 104. Загальні підсумки.
  • Баскетбол, юнаки

    Баскетбол, юнаки
    Запорізька гімназія №50 та загальноосвітня школа №104 - чемпіони Ленінського району з баскетболу! Баскетбольні битви та яскраві перемоги продемонстрували команди шкіл № 100 та 96, які розташувалися за 50 гімназією, справжнім баскетбольним лідером Ленінського району. У другій групі перемогу святкували учні команди №104, які є непереможними кілька років поспіль. Загальні підсумки змагань
  • Шахи

    Шахи
    Змагання з шахів відбудулися 24 січня на базі Ліцея №62 (І група) та 31 січня на базі ЗОШ №30 (ІІ група). За результатами змагань переможцями стали команди Гімназії №31 та ЗОШ №22, другі - Колегіум "Елінт" та ЗНВК №30, треті - Ліцей №62 та ЗОШ №73. Детальніше на сторінці "СПАРТАКІАДА"
  • Олімпіада, ІІІ етап

    Олімпіада, ІІІ етап
    Обласний етап учнівської олімпіади з фізичної культури відбувся 2 лютого на базі Запорізького державного університету. Учні Запорізької гімназії №50 Виходцев Володимир та Строганова Ірина виступили відмінно! Володимир показав кращий результат серед всіх учасників, Ірина посіла друге місце!
  • Волейбол, юнаки

    Волейбол, юнаки
    7 та 14 лютого в нашому районі відбулося свято волейболу. Емоційно напруженими, видовищними та цікавими були ігри цього року. Та якщо призери у ІІ групі не змінилися (104, 30, 73) то минулорічний чемпіон І групи, цього року лише шостий. Подробиці на цій сторінці сайту
  • Волейбол, дівчата

    Волейбол, дівчата
    28 лютого дівчата з 7 шкіл району зійшлися на волейбольному майданчику. Продувжує набирати очки в залік Спартакіади Гімназія №31. Команда цього закладу виявилася найсильнішою цього дня і другою у загальному підсумку. Треті - дівчата Колегіуму "Елінт". Підсумок змагань.
  • "Перші кроки"

    "Перші кроки"
    Змагання серед учнів 4 класів. Програма - стрибок у довжину з місця, човниковий біг, піднімання тулуба за 30 сек., вис. Склад команди 5+5. Результати виступу учнів І групи. Результати виступу учнів ІІ групи.
  • Футбол

    Футбол
    Запорізька гімназія №50 та загальноосвітня школа №104 - чемпіони Ленінського району з футболу! Яскраву та результативну гру продемонстрували учні шкіл №59 та 86 (І група), які у підсумку посіли ІІ та ІІІ місця відповідно. У ІІ групі за лідером розташувалися команди шкіл №81 та 66. Загальний підсумок змагань.
  • Переможці

    Переможці
    Підсумки Спартакіади шкіл Ленінського району 2012-2013 н.р.