XARXES SOCIALS - MARC PEREA

Timeline created by marcperea
 • LinkedIn

  LinkedIn
  La història comença el 1993 a la ment d'un jove estudiant, Reid Hoffman. Tot i que no serà fins al 2002 quan per fi aconsegueixi llançar la seva idea; Linkedin, la xarxa social per a empreses per excel·lència.
 • Facebook

  Facebook
  Zuckerberg tenia només 19 anys quan va fundar Facebook, el 4 de febrer de 2004, i que anys després es convertiria en la xarxa social més poderosa de l'món.
 • YouTube

  YouTube
  No obstant això, aquesta eina va néixer fa poc més de deu anys, però qui la va crear?, Quin va ser el primer vídeo que va pujar? YouTube va ser creat el 2005 per tres joves que es van conèixer mentre treballaven a PayPal: Steve Chen, Chad Hurley i Jawed Karim.
 • Twitter

  Twitter
  La xarxa social Twitter va ser creat al març de l'any 2006, però va ser llançat al juliol d'aquest mateix any. Aquest microblogging va néixer gràcies a Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone i Evan Williams, aquests dos últims havien estat col·laboradors de Google. La idea es va originar dins de la companyia Odeo situat a San Francisco, on s'estava duent a terme un servei de ràdio online (postcasting), que no va tenir èxit a causa de el llançament d'un producte similar d'iTunes.
 • Tumblr

  Tumblr
  Amb seu a Manhattan (Nova York, Estats Units), va ser fundada per David Karp en 2007. Els seus usuaris poden «seguir» a altres usuaris registrats i veure les entrades d'aquests conjuntament amb les seves, per la qual cosa Tumblr és considerada ser una xarxa social.
 • Pinterest

  Pinterest
  La missió de Pinterest és «connectar a tots en el món, a través de coses que troben interessants». Fundada l'añ 2009 per Ben Silbermann, Paul Sciarra, i Evan Sharp, el lloc és manejat per Cold Brew Labs i finançat per un petit grup d'empresaris i inversors.
 • Instagram

  Instagram
  Instagram va ser creada per Kevin Systrom i Mike Krieger i llançada a l'octubre de 2010, però potser no sabies que Kevin va ser qui va crear uns mesos abans el prototip de l'aplicació i que al principi no es deia Instagram, sinó que es coneixia com Burbn.