1584376493 455501 1584428561 noticia normal

videojocs

 • Origen, com va començar tot ?

  Origen, com va començar tot ?
  Tot va començar quan Rudolf Heinrich Baer va inventar el primer dispositiu compacte on es pogués jugar fàcilment. Tot i que va ser l’inventor dels videojocs no va ser l'únic de l'època que va fer videojocs, una vegada inventats hi havia més dissenyadors que ho van intentar fer i més tard aquests passaran a ser els amos de les empreses de videojocs i consoles més grans del món. I el primer videojoc del mon va ser una col·laboració de diferents dissenyadors va ser el: Nought and crosses.
 • Primer videojoc

  Primer videojoc
  Durant força temps ha estat complicat assenyalar quin va ser el primer videojoc, principalment a causa de les múltiples definicions d'aquest que s'han anat establint, però es pot considerar com a primer videojoc el Nought and crosses, també anomenat OXO,
 • Primer torneig de videojocs

  Primer torneig de videojocs
  Si el de Standford va ser un torneig amateur entre coneguts i amb públic reduït, Atari es va encarregar d'organitzar el primer gran torneig de videojocs en 1980. The National Space Invaders Championship va ser un circuit organitzat per Atari amb classificatoris regionals per trobar el millor jugador de Space Invaders.
 • El joc més històric dels temps

  El joc més històric dels temps
  El que Més va destacar va ser Super Mario Bros que va sortir al 1895. Té el rècord Guinness com el joc de plataformes més venut. És tan reeixit que manté amb vida la companyia Nintendo i ha tret infinitat d'edicions de jocs amb Mario com a protagonista, des de jocs esportius, carreres de vehicles i fins puzles.
 • FIFA, el millor joc de futbol del món

  FIFA, el millor joc de futbol del món
  El fifa es un joc molt important en l'historia del mon del futbol ja que cada any han fet un nou joc del fifa representant tots els campeonats i tots els jugadors jqa que estan incluits en els jocs. A dies d'ara es segueixent fen i ara estan fent el fifa 22.
 • GTA Sant Andres

  GTA Sant Andres
  Grand Theft Acte: San Andreas és un videojoc d'acció-aventura de món obert desenvolupat per Rockstar North i publicat per Rockstar Games. Va ser confirmat oficialment per Rockstar Games a principis de març de 2004, i la seva data de llançament temptativa es va programar per al 19 i 22 d'octubre d'aquest any per a Amèrica del Nord i Europa. Distribuït per Take-Two Interactive.
 • Halo

  Halo
  Halo és una franquícia multimilonària de ciència-ficció creada per Bungie, recentment gestionada per 343 Industries i propietat de Microsoft Studios. La sèrie gira al voltant d'una guerra interestelar entre la humanitat i una aliança teocràtica coneguda com el Covenant (pacte, en català).
 • Minecraft

  Minecraft
  Minecraft és un joc independent de món obert creat originalment pel programador suec Markus "Notch" Persson i més tard desenvolupat i publicat per Mojang, com a versió alfa a desenvolupar, i després d'actualitzacions graduals, es llançà la versió definitiva el 18 de novembre de 2011. La versió per a Android es va llançar un mes més tard, el 7 d'octubre, i la versió per a iOS es va llançar el 17 de novembre de 2011.
 • FORNITE, el joc que mes ha marcat en els ultims tres anys.

  FORNITE, el joc que mes ha marcat en els ultims tres anys.
  Fortnite és un joc en línia de trets (el que es coneix com un shooter) en tercera persona (és a dir, que veus al teu personatge segons es mou). Té dos modes de joc: Salvar el món i Battle Royale. ... El joc consisteix a barallar contra onades d'enemics, controlats per una intel·ligència artificial, anomenats Husks.
 • Rust, el joc mes de moda en 2021

  Rust, el joc mes de moda en 2021
  El rust: El rust es un videojoc que en els ultims dos anys ha marcat molt en la historia dels videojocs, sen un videojoc de supervivencia primitiva i rol. Actualmente hi ha una quantitat de jugadors de 134.483 jugadors.