Telecomunicaciones

By orimj06
 • 1572

  Coloms missatgeres

  Coloms missatgeres
  és un colom roquer que s'entrena perquè torni al seu colomar des de llargues distàncies portant un tipus de missatge, anomenat columbogrames.És va invetar l'any 1572
 • Fax

  Fax
  És la transmissió telefònica de material escanejat imprès (tant text com imatges), normalment a un número de telèfon connectat a una impressora o un altre dispositiu de sortida.
  Alexander Bain va ser el creador del fax al 1842.
 • Cables submarins

  Cables submarins
  Un cable submarí o és aquell cable de coure o fibra òptica instal·lat sobre el llit marí i destinat fonamentalment a serveis de telecomunicació.
  No obstant això, també hi ha cables submarins destinats a el transport d'energia elèctrica.
  El primer cable submarí que unia el Regne Unit i França a través de Canal de la Mànega.
 • El primer telèfon

  El primer telèfon
  El primer telèfon va ser el Motorola DynaTAC 8000x creat per el inventor italiano Antonio Meucci. El va construir a la seva oficina conectat al seu dormitori i així pugue parar amb la seva dona que estaba inmovilitzda al llit per una enfermetat.
 • La Radio

  La Radio
  És un mitjà de comunicació que es basa en l'enviament de senyals d'àudio a través d'ones de ràdio, si bé el terme s'usa també per a altres formes d'enviament d'àudio a distància com la va radiar per Internet.Va ser inventda per Nikola Tesla l'any 1856.
 • La màquina d'escriure

  La màquina d'escriure
  és una nova peça instrumental composta per Leroy Anderson el 1950 i estrenada pels Boston.Les pulsacions de les tecles, la seva campana, i el mecanisme de retorn de carro són un component important de la peça.
 • GPS

  GPS
  és un sistema de radionavegació dels Estats Units d'Amèrica, basat en l'espai, que proporciona serveis fiables de posicionament, navegació, i cronometría gratuïta i ininterrompudament a usuaris civils a tot el món.creat el 1965 fruit d'un esforç conjunt entre la Nasa i el departament de defensa dels Estats Units.
 • Internet

  Internet
  és un conjunt descentralitzat de xarxes de comunicació interconnectades que utilitzen la família de protocols TCP / IP, la qual cosa garanteix que les xarxes físiques heterogènies que la componen constitueixen una xarxa lògica única d'abast mundial.
  És va establir la primera connexió de computadores, coneguda com ARPANET, entre tres universitats a Califòrnia al 1969
 • Correu electrònic

  Correu electrònic
  Sistema que permet l'intercanvi de missatges entre diferents ordinadors interconnectades a través d'una xarxa.
  El inventa l'enginyer Ray Tomlinson en l'any 1971.
 • Mòvil tàctil

  Mòvil tàctil
  IBM i BellSouth van mostrar l'IBM Simon Personal Communicator. Es considera el primer telèfon intel·ligent de la història i entre les seves característiques tenia una pantalla LCD resistiva amb un to verdós i compatible amb llapis digital.