Me and andy

Lucas Lindstedt

 • Off the wall

  Off the wall
  off the wallBild tagen av Perunotas TV.
  År 1979 så släpptes ett album som heter Off the wall. Det är ett album som består av låtarna: Don`t stop until you get enough, Rock with you, Working day and night, Get on the floor, Off the wall, Girlfriend, She`s out of my life, Ican`t help it, It`s the falling in love och Burn this disco out.
 • Michael Jackson slår igenom

  Michael Jackson slår igenom
  Michael Jackson dansarBild tagen av lillian30's photostream.
  Michael Jackson var en artist som slog igenom år 1982 med sitt album Thriller. låtarna i albumet bestod av de här låtarna: Wanna be startin´ somethin´, Baby be mine, The girl is mine, Thriller, Beat it, Billie jean, Human nature och P.Y.T. (Pretty young thing). Det såldes över en miljon album.
 • Michael Jackson dör

  Michael Jackson dör
  beat itBild tagen av MICHAELJACKSONONLINE.
  Det var en sorglig morgon när man vaknade upp och tittade på nyhetsmorgon för då fick man reda på att Michael Jackson var död. Det var bara några dagar innan han skulle åka på en turne´ runt hela världen.
 • Ett till album

  Ett till album
  hold my hand<a href='' >Hold my hand</a>
  Bild tagen av MYCOLLECTS. Efter Michael Jacksons död så släpptes det ett till album som heter Michael. Det bestod av låtar som Michael Jackson redan har gjort men aldrig har släppt ut dem som ett album eller en singel. Nu ska ni få höra på Hold my hand.