Skærmbillede 2016 01 29 kl. 14.42.05

Logbog - projektopgave uge 5, 2016

 • Før projektugen

  Før projektugen
  Alberte og jeg var meget i tvivl om, hvad vi ville vælge som emne til projektugen, da vi var lidt i tvivl om, hvad vi begge to ville skrive om. Vi valgte, at vi ville skrive om en hjælpeorganisation, der hjælper børn. Vi stod mellem UNICEF og SOS Børnebyerne, og vi valgte SOS Børnebyerne. Vi valgte SOS Børnebyerne fordi, vi syntes, at deres arbejde er rigtig vigtig, og det var lidt anderledes end fx UNICEFs arbejde.
 • Før projektugen

  Før projektugen
  Alberte havde et musik ærinde, hun skulle i den time, vi havde, så jeg begyndte at udfylde vores skabelon til problemstillinger med vores navne og med hvilket emne, vi har osv.
  Jeg synes, at det gik fint, jeg havde udfyldt vores valg af emne, og hvorfor vi havde valgt det emne.
 • Før projektugen

  Før projektugen
  Vi ville finde noget viden om vores emne, så vi gik ind på youtube, hvor vi fandt deres reklamer, som de sender i tv'et, og bagefter sendte vi dem en e-mail med, om vi måtte spørge dem om nogle spørgsmål angående SOS Børnebyerne.
 • Før projektugen

  Før projektugen
  Vi havde lidt problemer med at komme igang, men så gav Amalie os nogle gode råd til at skrive problemstillingen, så det hjalp en del, og så gik det nemmere. Vi havde lånt en bog om SOS Børnebyerne, og den var meget til hjælp angående historien om SOS Børnebyernes opstandelse, og vi fik skrevet nogle gode spørgsmål, synes jeg.
 • 1. dag i projektugen

  1. dag i projektugen
  Jeg synes, at vi kom godt i gang med projektet, og vi fik skrevet meget, jeg var dog lidt nervøs i starten for, om der var nok materiale, men det var der heldigvis. Vi tog kontakt til SOS Børnebyerne igen, fordi vi var lidt i tvivl om nogle ting, men de var hurtige til at svare, og de var meget tålmodige med os. Jeg synes, at vi holdt for mange pauser, men jeg har sat mig det mål, at vi skal være mere effektive og begynde på vores produkt mandag.
 • 2. dag i projektugen

  2. dag i projektugen
  Jeg synes faktisk, at dagen i dag gik godt. Vi fik lavet vores film næsten færdig med tale, og vi fik lagt stemnings musik ind over. Jeg synes, at filmen er god indtil videre, og jeg er sikker på, at den er bedre, når den er færdig.
  I starten var jeg lidt i tvivl om, hvordan vi skulle få vores budskab frem i filmen, fordi vi ville lave vores helt egen uden indsatte billeder, men heldigvis havde Alberte ideer.
  Vi fik skrevet noget mere på vores fremlæggelse, og jeg synes, det går fremad.
 • 3. dag i projektugen

  3. dag i projektugen
  I dag synes jeg, at det gik godt, og vi omformulerede det interview, vi lavede med Inger (Albertes mor). Vi fik det tilpasset, så det gav mening for os, og så vi selv kan fortælle det med vores egne ord. Jeg synes også, at i dag fik jeg mere styr på Blooms taksonomier, og jeg ved nu, hvad Alberte og jeg skal lægge mere vægt på ved fremlæggelsen.
 • 4. dag i projektugen

  4. dag i projektugen
  Jeg synes, at i dag gik det ok, vi fik skrevet på vores fremlæggelse, og jeg synes, at resulatet er blevet godt, og jeg er tilfreds med det. Vi fik også snakket om hvordan, vi skal aflevere vores produkt og vores logbog. I morgen skal vi lave vores visuelle præsentation, og vi skal have øvet det hele, så den sidder lige i skabet.
 • 5. dag i projektugen

  5. dag i projektugen
  I dag vi fik lavet vores slides show, hvor vi fik sat billeder ind, og vi lavede rækkefølgen, så den giver mening. Vi fik også styr på det, vi skal aflevere i Classroom, hvor at layoutet er blevet godt, synes jeg. Vi var meget i tvivl om vores slides show, fordi vi havde svært ved at finde overskrifter til vores slides, som passede til det, vi vil sige. Nu mangler vi bare at øve vores fremlæggelse, så den bliver rigtig god.