Louis armstrong nywts

Linea del temps Jazz

 • Origens del Jazz

  Origens del Jazz
  Els esclaus afroamericans feien música al treballar i hi cantaven, amb un mètode de pregunta-resposta. Aquest tipus d músia va durar molt temps,del segle XVII al XIX.
 • Work Songs

  Work Songs
  aquestes cançons les cantaven els esclaus d'Amèrica mentre treballaven, solien aferrar-se a la música per treballar o fer-hi diferents activitats quotidianes. Eren cançons pregunta-resposta.
  link:https://www.youtube.com/watch?v=eX4DYoLrCwM
 • Gospel

  Gospel
  al acabar l'esclavitud, molts afroamericans hi cantaven a les esglésies, això era conegut com gospel, es un ''avantpassat del jazz''.
 • Blues

  Blues
  El blues es basava en un ritme repetitiu amb la utilització de la nota blues.Solía transmitir missatges tristos.E.s tocava amb guitarres o baixos electrics
 • Finalment el jazz

  Finalment el jazz
  El jazz es un gènere musical molt reconegut al mon, es el successor de tots els ja mencionats, es sol tocar amb ritmes repetitius i amb una veu liderant, es caracteritza per Louis Armstrong, un ''master'' del jazz.
 • Mina.

  Mina.
  Un grup musical molt antic que va formar part del jazz al segle 21, que va fer una canço antigua que es diu tintarella di luna (de mina), la cual no era molt reconeguda avans de que hetty la la va cantar, aquesta canço ha donat peu a la base de moltes cançons actuals.
  (la canço original es de ''Mina'')
  https://www.youtube.com/watch?v=ModjHaCE0v8
  https://www.youtube.com/watch?v=8iZNmISfPqc