Història videojocs

 • Nintendo 3DS

  Nintendo 3DS
  La nintendo 3DS és una videoconsola portátil de la multinacional d'origen japonès Nintendo, per a videojocs i multimèdia, i destaca perquè pot reproduir imatges en 3D estereoscòpiques sense necessitat d'utilitzar ulleres.
 • Minecraft

  Minecraft
  Minecraft és un joc de món obert que té diversos modes: supervivència (en el qual s’ha de sobreviure, minar i construir) o creatiu (per fer construccions àmplies amb recursos ilimitats). Es pot construir en el format de cubs i amb més de 100 materials diferents. Té una comunitat molt àmplia i creativa que ha creat servidors amb diferents modes de joc; Jocs de la Fam, SkyWars, FullPvP…
 • Wii U

  Wii U
  Wii U és la primera consola domèstica d'alta definició de Nintendo, que suporta gràfics d'alta definició. El controlador principal de la Wii U és el Wii U GamePad, que compta amb una pantalla tàctil incorporada. La pantalla es pot utilitzar com a complement a la pantalla principal o en Off-TV Play, jugant el joc directament al GamePad sense necessitat d'utilitzar el televisor. Es pot fer servir per comunicar-se i jugar amb altres jugadors a través d'internet.
 • Candy Crush

  Candy Crush
  Candy Crush Saga és un videojoc per a telèfons intel·ligents (Android i iOS) i per a Facebook llançat el 14 de novembre de 2012 i desenvolupat per King. Destaca per ser l'aplicació mòbil gratuïta més descarregada des de dispositius Apple el 2013.L’objectiu a Candy Crush Saga és netejar tantes files i columnes de llaminadures com sigui possible en el menor nombre de moviments possibles.
 • Hay Day

  Hay Day
  El Hay Day és un joc que va ser llençat per iOS el 21 de juny de 2012. Consisteix en crear la teva pròpia granja a mesura que vas passant de nivells.
  Diversos cultius es desbloquegen en diferents etapes del joc; cultius com el blat i els plàtans, i arbres fruiters i arbustos. El jugador també pot comprar animals de granja, pescar i capturar animals aquàtics com a peixos, llagostes i ànecs; i comprar animals de companyia que han de ser alimentats per obtenir EXP.
 • Play Station 4

  Play Station 4
  PlayStation 4 és la quarta videoconsola de la família PlayStation de Sony Computer Entertainment. És la successora de la PlayStation 3 i competeix en aquesta generació amb la Xbox One de Microsoft i amb la Wii U de Nintendo. És una consola que ha sigut molt coneguda mundialment i que serveix per jugar qualsevol tipus de videojocs que siguin compatibles amb ella.
 • XBOX

  XBOX
  l Xbox One S/X és la reedició de la consola actual de Microsoft. ... La primera diferència que destaca és que l'One S/X podrà reproduir contingut i discos en format 4K. És un consola que avui dia ha arribat a un punt tant alt com la playstation i que la seva funció és poder jugar a milers i milers de jocs compatibles.
 • GeForce NOW

  GeForce NOW
  Geforce NOW és un innovador servei de joc al núvol. Ha permès, per primer cop, a tots els jugadors que no tenen un ordinador destinat o preparat pels jocs poden jugar a videojocs d’alts requeriments. El funcionament és similar a un vídeo en directe: el usuari dona les senyals que vol a geforce, com si estigués jugant, i geforce envia les tecles pressionades als seus servidors centrals, que retornen la imatge. Així, s’aconsegueix un joc al núvol sense necessitat de tenir un hardware potent.
 • Clash Royale

  Clash Royale
  Clash Royale: El Clash Royale ha sigut un joc reconegut mundialment que des de 2016 ha estat sempre de moda. És un videojoc d'estratègia en línia per a dispositius mòbils, creat per la companyia finlandesa Supercell. Va ser llançat globalment el 2 de març.
 • Nintendo Switch

  Nintendo Switch
  Nintendo Switch anomenada NX durant el seu desenvolupament, és la setena videoconsola de sobretaula desenvolupada per Nintendo. La Switch destaca per Nintendo com una consola "híbrida". Està dissenyada principalment com una consola de sobretaula on la consola principal s'insereix a una docking station per connectar-la al televisor.
 • Fortnite

  Fortnite
  Fortnite és un videojoc que es va llançar al 2017 i va ser desarrollat per l’empresa d’Epic Games. Va ser presentat amb diferents paquets de software que presentaven varios modes de joc encara que comporten el mateix motor de joc i mecàniques. Va ser anunciat en els Spike Video Game Awards en 2011.
 • Stadia

  Stadia
  Stadia, la versió de Google de GeForce NOW, és una plataforma de videojocs creada per Google amb què la companyia permet jugar per streaming a una sèrie de jocs sense necessitat de tenir un PC o consola de manera gratuïta.
 • Play Station 5

  Play Station 5
  PlayStation 5 és una consola de videojocs de sobretaula desenvolupada per l'empresa Sony Interactive Entertainment i que com sempre ha fet, competeix amb la seva enemiga xbox series. Et dona l'oportunitat de poder jugar a una gran varietat de jocs online.
 • Quietus of the Knights

  Quietus of the Knights
  Ender Lilies: Quietus of the Knights es va llençar el dia 21 de juny del 2021. El joc consisteix en explorar un món devestat mentres t’enfrontes a diferents criatures perilloses. A mesura que aconsegueixes noves habilitats el joc et permet accedir a nous llocs del món. El joc està disponible amb la PC, Switch, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One.