Diari dels viatges de Colom

 • Aug 3, 1492

  Partida cap a les Aigües Desconegudes

  Partida cap a les Aigües Desconegudes
  L'aire està carregat de tensió i expectació mentre ens allunyem de les costes espanyoles i ens aboquem a la infinita vastedat de l'oceà. El capità Colom parla de terres llunyanes i riqueses desconegudes mentre ens preparem per entrar en la història.
 • Oct 12, 1492

  Terra a la Vista: Les Illes Bahames

  Terra a la Vista: Les Illes Bahames
  Després de setmanes de privacions i de l'horitzó interminable, finalment hem descobert la terra desitjada. Les illes Bahames apareixen davant nostre com una oasi al desert, i els cors dels homes es omplen d'admiració i gratitud.
 • Oct 28, 1492

  La Descoberta de Cuba

  La Descoberta de Cuba
  Les costes de Cuba apareixen davant nostre com un somni d'antigues llegendes. Explorant les aigües, plenes d'una bellesa i ferocitat incomparables. El capità Colom veu en cada nova terra una promesa i un senyal que ens acostem al nostre destí.
 • Dec 6, 1492

  Arribada a Hispaniola

  Arribada a Hispaniola
  La nostra arribada a Hispaniola està marcada per l'esperança i els reptes. La bellesa de l'illa és indiscutible, però també sentim les tensions amb els pobles indis, que trobem aquí. No obstant això, la nostra fe en la missió ens impulsa endavant mentre establim un nou assentament i seguim explorant els límits del conegut.
 • Mar 15, 1493

  Tornada a la Pàtria

  Tornada a la Pàtria
  Les veles estan aixecades i tornem a casa carregats de tresors de coneixement i comprensió. El viatge ha estat llarg i difícil, però el pensament de tot l'inexplorat que hem descobert fa bategar els nostres cors amb més força. Que Magallanes ens ajudi en els nostres futurs viatges, perquè el mar ens crida de nou.
 • Sep 25, 1493

  Segona Sortida Cap a les Índies

  Segona Sortida Cap a les Índies
  Les ànimes dels mariners estan plenes d'emoció mentre abandonem els molls i ens aventuram cap a les aigües desconegudes un altre cop. El Capità Colom ens recorda les glòries passades i ens promet noves troballes mentre els vents ens porten cap a l'oest.
 • Sep 28, 1493

  Arribada a Guadalupe

  Arribada a Guadalupe
  Les costes rocoses de Guadalupe s'alçen davant nostre com guardians imponents dels seus secrets. Anem a l'abast per trobar refugi i esperem que les relacions amb els natius siguin pacífiques mentre comencem a explorar aquest nou territori.
 • Jan 22, 1494

  Tornada a La Isabela

  Tornada a La Isabela
  Després de mesos d'aventura i descobriment, tornem a la nostra estimada La Isabela. Les històries del que hem vist i viscut omplen les tavernes, mentre ens preparem per les pròximes etapes d'aquest viatge extraordinari.
 • May 30, 1498

  Tercera Sortida Cap a les Índies

  Tercera Sortida Cap a les Índies
  Els cors dels mariners estan plens d'anticipació mentre ens allunyem dels molls i ens dirigim cap a l'oest, cap a les aigües desconegudes una altra vegada. Amb el capità Colom al capdavant, esperem noves troballes i aventures en aquesta terra inexplorada.
 • Jul 31, 1498

  Arribada a la Costa de Trinitat

  Arribada a la Costa de Trinitat
  Després de setmanes de navegació, avui finalment hem arribat a una nova costa. La terra de Trinitat ens dóna la benvinguda amb la seva exuberància i misteri, i els mariners comencen a explorar les seves costes en busca de riqueses i descobriments.
 • Aug 30, 1498

  Arribada a la Costa de Veneçuela

  Arribada a la Costa de Veneçuela
  Les costes de Veneçuela s'alçen davant nostre com un testimoni majestuós de la grandesa de la natura. El capità Colom està emocionat per les noves terres que hem descobert i la promesa de riqueses que poden portar.
 • Mar 9, 1502

  Quarta Sortida Cap a les Índies

  Quarta Sortida Cap a les Índies
  Les velles onegen amb emoció mentre ens allunyem del port i emprem un altre viatge cap a l'oest. El Capità Colom lidera la nostra expedició amb determinació, mentre naveguem cap a les aigües desconegudes, esperant trobar noves rutes i terres inexplorades.
 • Jun 15, 1502

  Arribada a Martinica

  Arribada a Martinica
  Les costes de Martinica s'alçen davant nostre com un recordatori del poder i la grandesa de la natura. Després de setmanes de navegació, finalment hem arribat a aquesta nova terra, plens d'emoció i expectativa pel que podrem trobar.
 • Jul 30, 1502

  Arribada a l'Actual Hondures

  Arribada a l'Actual Hondures
  Les costes de l'actual Hondures s'estenen davant nostre com un misteri per ser descobert. Amb el capità Colom al capdavant, ens preparem per explorar aquestes noves terres i aprendre tot el que puguem sobre aquesta terra desconeguda.
 • Aug 7, 1502

  Retorn a Espanya

  Retorn a Espanya
  Després de molts mesos en alta mar, finalment tornem a casa. Les veles s'ajupen mentre ens apropem a la costa espanyola, i els cors dels mariners es omplen de gratitud i emoció per tots els viatges que hem viscut i els descobriments que hem fet.