Sigla vip copy

Proiecte VIP

By sehmet
  • Period: to

    Impact Marketing School

    Acest proiect vine în întâmpinarea tinerilor pasionaţi de marketing care aflã dacă ideile lor pot rãspunde cerinţelor mediului actual. În plus, participanţii au ocazia să işi pună în aplicare cunoştinţele teoretice prin confruntarea cu o situaţie reală din mediul companiei.
  • Period: to

    Think Online

    Ne adresam studentilor sau masteranzilor care sunt interesati de domeniul acesta, care si-au deschis o afacere/site sau au de gand sa faca acest lucru in viitorul apropriat. Studii de caz, workshop-uri, simulari de management, networking si un concurs inedit de idei. Toate acestea sunt doar o mica parte din ce-si propune echipa organizatoare sa reuseasca.
  • Hai sa te joci de-a VIP-ul

    Hai sa te joci de-a VIP-ul
    VIP-ul se va juca mai vizibil Si mai energic ca niciodata! Daca te vei afla in prima parte a zilei in SNSPA, ASE sau in zona Universitatii, fii pregatit pentru multa agitatie in jurul tau!
  • Period: to

    PERSONAL DEVELOPMENT SCHOOL

    Personal Development School înseamnă două săptămâni de workshop-uri interactive în care 25 de studenţi vor învăţa de la specialişti în domeniile recrutării şi consultanţei în carieră, tips and tricks pentru a supravieţui dincolo de băncile facultăţii. De la time management până la brandul personal şi de la leadership până la munca în echipă, participanţii vor discuta, cu traineri profesionişti, despre subiecte care nu se predau în facultăţi.
  • Period: to

    BUSINESS CLUB CONFERENCES

  • Period: to

    ECONOMICS THROUGH A MACROFYING GLASS

    Proiectul se desfăşoară sub forma unor seminarii care îl au ca invitat principal pe Lajos Bokros, profesor la Central European University, fost director la Banca Mondială. Economics through a Macrofying Glass Summer School se bucură şi de prezenţa unor alţi invitaţi, precum Tony Lybek, reprezentant regional al FMI pentru România şi Bulgaria, Anca Paliu-Dragu, asistent economic FMI, Florin Citu, director de vânzări şi director adjunct pieţe de capital în cadrul ING, Bogdan Baltazar, fost preşedin