Un resum de la meva vida

 • 2008

  2008
  Va ser un dia calorós, un 27 d'agost de 2008. Vaig néixer. Tothom estava molt emocionat i jo sense entendre per què estaven tan feliços
 • 2009

  2009
  Vaig complir un any. En aquella època jo ja sabia caminar i me la passava corren per tota la casa com una boja. Temps després em va estampar un pastís en tota la cara, i després per festejar ens vam anar al parc a veure la neu!
 • 2010

  2010
  Dos anys. Jo estava tranquil·la mirant la tele amb la meva mare, Fins que em diuen: Una nena de la teva edat s'ha mudat a davant nostre! Jo clarament no sabia qui era, però ara després de deu anys sé que és la meva millor amiga.
 • 2011

  2011
  El meu pare per primera vegada em va portar a un País estrany, que es diu: Paraguai. Després de 14 hores vaig conèixer a tots els meus cosins i a la meva iaia. Una altra vegada tothom estava molt emocionat i per fi aquesta vegada entenia perquè :D
 • 2012

  2012
  Ara ja conec el Paraguai i Espanya, doncs ara la meva mare m'ha portat a L'equador, un país molt calorós on en poques parts no hi fa tanta calor. Els primers tres dies em vaig quedar en casa per casa per conèixer a tots els meus tiets i cosins, i els altres dies en vaig quedar a casa de la meva iaia per parlar i conèixer-la millor
 • 2013

  2013
  Era un dia tranquil, normal com cada dia, però de sobte a mi se m'acudeix anar al parc, ja que era un dia perfecte com per anar-hi. Uns minuts després, em volia pujar al gronxador, però de peu, tot anava molt bé, fins que de sobte en un moment jo no controlo l'equilibri i em faig una cicatriu, la meva mare em va portar corrent a casa a posar-me una tireta i intentar tranquil·litzar-me. Després de 30 hora ja em va passar tot, però és clar encara em feia mal.
 • 2014

  2014
  Aquell dia estava super emocionada! Anava a néixer una nena que seria la meva cosina! Abans que naixerà la meva germana i jo teníem molta pressa per escollir el seu nom, mai ens decidíem fins que se'ns va acudir un nom perfecte, Valèria. Valèria va néixer sense voler uns dies abans de lo planejat, va néixer el 28 de setembre de 2014.
 • 2015

  2015
  Aquell dia estava molt més emocionada del que pensava! Anava al meu primer parc d'atraccions!, és dia PortAventura. Era tan gran que quan encara anava al cotxe ja el podia veure! No em vaig poder pujar a totes les atraccions per la meva altura i edat, això em va entristar una mica, però l'important és que m'ho vaig passar genial.
 • 2016

  2016
  La meva germana tenia molts estudis i treballs, estava molt estressada i volia tenir un espai més tranquil on poder fer totes les seves tasques, així que va tomar la decisió de mudar-se i tenir un pis propi. I és clar, amb el seu novio.
 • 2017

  2017
  Després d'un any la meva germana ja va acabar tots els seus estudis, i en volia un animal que li acompanyés cada dia, perquè com ja va acabar tots els seus estudis no tenia més res per a fer. No en volia un gat, ni un hàmster, no. Un gos. Li va posar galeta perquè era fosquet i petit.
 • 2018

  2018
  No en tinc molt que explicar, perquè va ser molt estrany. Estava tranquil·la jugant amb la meva cosina fins que un nen pesat m'enputxa i se'm trenca una dent. No entenia per què ho va fer. Però només sé que jo li vaig fer el mateix
 • 2019

  2019
  Des de fa molts anys volia un gat, però la meva tieta no en volia un perquè ja en vam tenir un, i sempre deixava pèls per tot arreu. Jo cada dia li insistia per tenir un, però no, ella sempre em deia que no. Tots en volíem un gat, menys ella, fins que un dia meravellós va dir que sí. Jo quasi anava a plorar de l'emoció. Unes hores després me'l van portar i simplement, era preciós.
 • 2020

  2020
  No en tinc res a dir. Va venir la tragèdia.