94923311075329ae6833aaeb08221fe1

Rimsky Korsakov - Eloi Mesa

 • Naixement

  Naixement
  Nikolia Andreyevich Rimsky Korsakov va néixer el 18 de març de 1844. Rimski va néixer a Tikhvin, a Rússia. Els seus pares es deien Andrey Rimsky-Korsakov i Sofya Rimsky-Korsakov. Eren una família russa rica i noble. Aquí hi ha una foto de la ubicació
 • Embarcament al vaixell Almaz

  Embarcament al vaixell Almaz
  Després de que Rimski es va graduar a la marina, va embarcar-se en una volta al món. Rimsky era al vaixell Almaz. Abans de marxar va prometre als seus pares que compondria música a bord. El vaixell va durar 2 anys i 8 mesos. Durant aquest temps Rimski va visitar Alemanya, el Regne Unit, els Estats Units, Brasil, França i Espanya.
 • Casament

  Casament
  Rimsky va casar-se amb Nadezhda Purgold, que era pianista. Rimsky tenia 28 anys i Nadezda 24. Van tenir 7 fills.
 • Nit de maig

  Nit de maig
  També coneguda com "La donzella ofegada" s'utilitza àmpliament a l'òpera. Només es pot tocar amb l'instrumental. Segueix un home en la seva vida romàntica. Escoltar aquí:
  http://www.youtube.com/watch?v=AWrKdx_RkuI
 • Scheherazade

  Scheherazade
  Scheherazade és una dona àrab màgica. La història principal representa un rei temperat que vol castigar totes les dones del seu regne. Sheherazade és cridada a utilitzar la seva màgia sobre el rei. Veure video
 • Sadko

  Sadko
  Aquest és una òpera russa. Sadko és un d'home mercant que va al mar. Quan arriba amb una idea als alts funcionaris, és rebutjat. Sadko és molt decidit i al final de l'òpera Sadko és capaç de superar el seu problema. Escoltar aquí:
  http://www.youtube.com/watch?v=LZK93C5WUaQ
 • Mort

  Mort
  Rimski-Kórsakov va morir el 21 de juny de 1908, a Liubensk, Rússia. I la seva dona el 24 de maig de 1919 a Sant Petersburg, Rússia. Aquí és la seva tumba, a Rússia.