Stu Phillips

Timeline created by Αγγελική Αλοϊζου
In Music
 • Βιογραφία

  Ο Phillips σπούδασε μουσική στο High School of Music & Art στην Νέα Υόρκη και στο Eastman School of Music επίσης στην Νέα Υόρκη. Το 1958 άρχισε να συνθέτει μουσική για ταινίες και σειρές. Το 1960 δούλεψε για την Capitol Records. Το 1974 ξεκίνησε να δουλεύει στο Universal Studios όπου έκανε συνθέσεις για τηλεοπτικές σειρές. Αργότερα το 1980 άρχισε να δουλεύει στο 20th Century Fox. Το 2002 δημοσίευσε την αυτοβιογραφία του Stu Who?: Forty Years of Navigating the Minefields of the Music Business.
 • Mad Dog Coll

  Η ταινία αφηγείται την ιστορία του ιρλανδικού Αμερικανού mob- hitman Vincent "Mad Dog" Coll Curran , ο οποίος γεννήθηκε το 1908 στην κομητεία Donegal της Ιρλανδίας. Ο Coll μεγάλωσε σε ένα πολύ καταχρηστικό σπίτι και ξεκίνησε τη δική του συμμορία σε μια πολύ νεαρή ηλικία, με αποτέλεσμα να γίνει μέλος της μαφίας. Είναι ένας σκληρός και άκαρδος άνθρωπος που ποτέ δεν είναι πιο ευτυχισμένος από ό, τι όταν τραβάει απερίσκεπτα τους ανθρώπους με το όπλο του.
 • The Man from the Diner's Club

  Οι ποδοί Pulardos είναι ένας μαφιόζος ο οποίος σκοπεύει να πάει στο lam στο Μεξικό με το moll του, Sugar Pye. Εν τω μεταξύ, υποβάλλει αίτηση για κάρτα χρεοκοπίας Diners Club που εγκρίνεται λανθασμένα από έναν πεπαλαιωμένο υπάλληλο, τον Ernie Klenk, ο οποίος λέγεται ότι πρέπει να πάει πίσω.Όσο περισσότερο εμπλέκεται ο Ernie με τη Sugar, τόσο πιο ζηλιάρης γίνεται η φίλη του Lucy.
 • The Monkees

  Το Monkees είναι μια αμερικανική κωμωδία που προβλήθηκε για πρώτη φορά στο NBC σε δύο μεγάλες σειρές μεταξύ 12 Σεπτεμβρίου 1966 και 25 Μαρτίου 1968. Η σειρά ακολουθεί τις περιπέτειες τεσσάρων νέων ανδρών ( οι Monkees ) προσπαθώντας να φτιάξουν το όνομα τους ως ροκ 'n roll μπάντα. Η εκπομπή εισήγαγε μια σειρά από πρωτοποριακές τεχνικές κινηματογραφικών ταινιών σε τηλεοπτικές σειρές και κέρδισε δύο βραβεία Emmy το 1967 , συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικής σειράς κωμωδίας .
 • McCloud

  Το McCloud είναι ένα αμερικανικό τηλεοπτικό δράμα που προβλήθηκε στο NBC από το 1970 έως το 1977. Η σειρά πρωταγωνιστούσε τον Dennis Weaver και για έξι από τα επτά χρόνια του που προβλήθηκε ως μέρος της σειράς NBC Mystery Movie που παρήγαγε για το δίκτυο από την Universal Television.
 • The Amazing Spiderman

  Ο Πίτερ Πάρκερ είναι ένα φαινομενικά συνηθισμένο αγόρι της γενιάς του. Παρ όλα αυτά μεγαλώνει με τον θείο του και την θεία του, αφού οι γονείς του έφυγαν ξαφνικά κα από τότε δεν ξανάκουσε τίποτα για αυτούς. Όμως στην πορεία θα ανταμώσει με μια γενετικά τροποποιημένη μια αράχνη, η οποία θα τον δαγκώσει.Έτσι, με αυτόν τον τρόπο ο ίδιος θα αποκτήσει ξεχωριστές ικανότητες και θα τις χρησιμοποιήσει ενάντια στους εγκληματίες.
 • Fast Charlie... the Moonbeam Rider

  Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920, ένας βετεράνος του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου Τσάρλι θέλει να είναι ο πρώτος που θα κερδίσει μια διακρατική μοτοσικλέτα. Ζητά τη βοήθεια από τους πρώην συντρόφους του, παρόλο που φοβούνται ότι ήταν ερημίτης.
  Ο Τσάρλυ παίρνει μια γυναίκα και τον γιο της, οδηγώντας σε περιπέτεια και ρομαντισμό καθώς συνεχίζει στον αγώνα.
 • Knight Rider

  Η αρχική σειρά Knight Rider είδε τον Michael Knight ( David Hasselhoff ), έναν μαχητή εγκλημάτων που χρησιμοποιεί ένα υψηλής τεχνολογίας , τεχνητά έξυπνο αυτοκίνητο, το Knight Industries Two Thousand ( KITT ). Αυτό το αυτοκίνητο είναι ένα πρακτικά άφθαρτο όπλο που αγωνίζεται για τη δικαιοσύνη και εκφράζεται από τον ηθοποιό William Daniels . Η παράσταση δημιουργήθηκε και παράγεται από τον Glen A. Larson και αρχικά μεταδόθηκε στο NBC από το 1982 έως το 1986.
 • Knight Rider music

 • Nam's Angels music

 • Get Christie Love music

 • Buck Rogers in the 25th Century music