Linea del temps dels filòsofs.

Timeline created by atribe
 • Rene Descartes

  Rene Descartes
  La Haye, França, 1596 - Estocolm, Suècia, 1650) Filòsof i matemàtic francès. René Descartis es va educar en el col·legi jesuïta de La Flèche (1604-1612), on va gaudir d'un cert tracte de favor en atenció a la seva delicada salut. Va obtenir el títol de batxiller i de llicenciat en dret per la facultat de Poitiers (1616), i als vint-i-dos anys va partir cap als Països Baixos, on va servir com soldat en l'exèrcit de Maurici de Nassau.
 • David Hume

  David Hume
  David Hume (Edimburg, 7 de maig de 1711 - Ibídem. 25 d'agost de 1776)%[1] va ser un filòsof, economista i historiador escocès i constituïx una de les figures més importants de la filosofia occidental i de la Il·lustració Escocesa.
 • Jean-Jacques Rousseau

  Jean-Jacques Rousseau
  Jean-Jacques Rousseau (Ginebra, actual Suïssa, 28 de juny de 1712 ? Ermenonville, França, 2 de juliol de 1778) va ser un escriptor, filòsof, músic; usualment és definit com un il·lustrat, però part de les seves teories són una reforma a la Il·lustració i prefiguran el posterior Romanticisme.
 • Immanuel Kant

  Immanuel Kant
  Immanuel Kant (Königsberg, Regne de Prusia, 22 d'abril de 1724 - íbidem, 12 de febrer de 1804) va ser un filòsof alemany. Aquesta considerat com un dels pensadors més influents de l'Europa moderna, de l'últim període de la Il·lustració i de la filosofia universal.
 • Jeremías Bentham

  Jeremías Bentham
  Jeremías Bentham (1748-1832). Filòsof anglès considerat pare i desenvolupador del eudemonismo o utilitarisme social, consistent a buscar la felicitat per al major nombre de persones, tal com expressa en la seva obra Introducció als principis de la legislació i els costums (1789).
 • John Stuart Mill

  John Stuart Mill
  John Stuart Mill (Londres, 20 de maig de 1806 ? Avinyó (França) 8 de maig de 1873) va ser un filòsof, polític i economista anglès representant de l'escola econòmica clàssica i teòric de l'utilitarisme, plantejament ètic proposat pel seu padrí Jeremy Bentham, que seria recollit i difós amb profusió per Stuart Mill.
 • William James

  William James
  William James (n. 11 de gener de 1842, a Nova York, Estats Units - 26 d'agost de 1910, en New Hampshire, Estats Units) va ser un filòsof nord-americà amb una llarga i brillant carrera en la Universitat Harvard, on va ser professor de psicologia. Va ser germà major del famós escriptor Henry James.
 • Bertrand Russell

  Bertrand Russell
  Filòsof i matemàtic britànic, guardonat amb el premio Nobel, l'èmfasi del qual en l'anàlisi lògica va repercutir sobre el curs de la filosofia del segle XX. Nascut en Trelleck (Gal·les), el 18 de maig de 1872, Russell va estudiar en el Trinity College de la Universitat de Cambridge.